...
65'

C-junioren zaterdag, C2, 4e klasse 08

6 oktober 2014 19:00

Elistha c2 heeft de eerste competitie overwinning te pakken. Ze hebben het zichzelf wel heel moeilijk gemaakt, een ruststand van 0-4 werd bijna om zeep geholpen. Dit zagen we eerder in de wedstrijd thuis tegen Orion. Hoe komt dit, het gaat dan te gemakkelijk en de spelers gaan dan voor zich zelf voetballen. Geen samenspel en de bal blind naar voren schieten. Het werd dan al gauw saai, en als de kantine in Lent was open geweest waren de meeste ouders al snel koffie gaan drinken. Het eind was wel spannend een 0-4 voorsprong werd in de 63e minuut 3-4. Een minuut later maakt Iwan de bevrijdende 3-5. De overwinning is binnen dachten we langs de lijn, echter een minuut later werd het alweer 4-5. Toen spannende laatste 5 miinuten die Elistha schadevrij doorkwam. Wedstrijd snel vergeten en zaterdag weer winst tegen Orion. Tech. staf Orion is Oranje, denk eraan.