70'
...

C-junioren zaterdag, C2, 4e klasse 08

20 september 2014 12:00

Dit keer een zeer beknopt verslag. Er is weinig goeds te schrijven, voor de rust werd nog wel een 5-2 voorsprong opgebouwd. Maar het was niet geweldig, zeer rommelig en weinig combinatie voetbal. De 2e helft was helemaal een ramp, er werden geen kansen meer gecreeerd en achterin werd vrije doorgang gegeven. Verdediger die op de helft van de tegenstander blijft staan als die ten aanval gaan. Dit is onverklaarbaar, jongens beter luisteren wilt nog weleens helpen.
Een tegenstander mag je best mannelijk aanpakken. Volgende week is jullie reporter er niet, hij is dan in Munchen.