65'

C-junioren zaterdag, C1, 2e klasse 05

20 september 2014 14:00

C1 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen in de wedstrijd tegen SDOO.
De mooiste kansen werden gemist, waaronder zelfs een penalty bij de stand 2-3 (Noa)
Hierbij opgeteld het slappe begin en de vroege achterstand, het soms egoïstische spel, en het gebrek aan koelbloedigheid voor het doel en de moeizame eerste helft is verklaard.
Na rust had Elistha het betere van het spel, er zat ook wat meer gif in, maar in die fase mocht de bal er blijkbaar niet meer in.
Een mooie derby, gewonnen door de ploeg die er door een prima instelling misschien wel de meeste aanspraak op mocht maken.