F-pupillen zaterdag, F1, 2e klasse 03

13 september 2014 8:45

zaterdag 13 september 2014

De F1 is goed begonnen aan de competitie in de tweede klasse!

De wedstrijd ging mooi gelijk op waarbij Elistha het eerste doelpunt maakte, na een mooie trap van Borre in de 5e minuut kon de keeper  de bal uit het net vissen J In de 11e minuut kwam Bemmel weer op gelijke hoogte door een goede counter. Nog geen 4 minuten later schoot Tygo de 2-1 binnen  maar binnen 2 minuten maakte Bemmel al weer gelijk. In de rust bespraken we met elkaar waar de kansen en de bedreigingen lagen, dit hebben de boys fantastisch opgelost! Elistha was aanvallend zeer sterk en kreeg veel kansen, met Mauro op links en Borre op rechts kwamen de voorzetten super voor! Achterin ging de deur op slot met Twan G. en Owen en speelde Silivio, Marijn, Tygo en Twan H. een hele sterke pot. In de 31e minuut kreeg Mauro de bal voor de voet en twijfelde geen moment BAM! 3-2 Elistha had de drie punten in de tas……. In de allerlaatste minuut stopte Cas een hard schot van Bemmel helaas liet hij de bal even los en daar wist Bemmel wel raad mee 3-3. De F1 heeft als team goed gespeeld en kreeg zelfs van de trainer van Bemmel een compliment over het verzorgde positie spel en het overspelen naar elkaar.  Volgende week spelen we thuis tegen SML.