38'
47'

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 05

13 september 2014 10:15

De E1 heeft een zwaarbevochten zege geboekt bij DVOL. Het begin was geweldig, zonder dat de tegenstander de bal had aangeraakt stond het al 0-1
Vanauit een lange bal controleerde Mila de bal en passeerde zijn tegenstander, vanaf 20 meter knalde hij de bal snoeihard in de verre kruising.
In de eerste helft bleken de ploegen redelijk gelijkwaardig met kansen voor beidde goals. Het was een wedstrijd van hoog niveau en waar de tegenstander een gaatje vond door onze verdediging stond daar altijd nog Tijs op zijn post.
Met een voorsprong gingen we rusten. In de tweede helft wat meer druk van de gastheren, maar de goal viel aan de andere kant, Mila stuurde Bjarne weg en die kon na goed doorzetten zijn doelpunt met de punt binnenprikken. De wedstrijd leek beslist.
Totdat DVOL binnen 1 minuut twee keer het net vond, Elistha leek te wankelen maar rechtte de rug. Door keihard te werken bleven we in de wedstrijd en kregen we zelfs een nieuwe beloning in de vorm van een voorsprong. Een prachtige diepe bal van Mila op de diepgaande Jedidja die overzicht hield en op zijn beurt Reno bediende. Die moest voor zijn man kruipen om de 3-2 binnen te schieten. In de resterende tijd kwam de overwinning ondanks druk niet meer in gevaar.