... (intikker)
70'

C-junioren, C2, Groep 22 24

30 augustus 2014 12:15

Met een verrassende opstelling begon trainer Nick Kexel aan de 1e bekerwedstrijd van Elistha c2.
Verrassend was dat Iwan als rechtermiddenvelder begon, Bob als midmid en Luca als
buitenspeler. Daniel en Yanoa centraal achterin, en werden geholpen door de backs Eldar en Jesse. Linkermiddenvelder Noah en spits Luc en linksvoor Niek maakte het basisteam compleet, als wissel begon Sem. O ja, we hadden ook een keeper Tom.
De wedstrijd begon om 12.15 en Elistha trok gelijk vol in de aanval, Oranje blauw kwam met wat plaagstootjes bij het doel van Tom. Het kansenfestijn kon gaan beginnen, grote kansen van Niek, Luc en Luca belanden naast het doel of werden tegen de keeper aangeschoten. Vanaf minuut 13 vlogen er toch wat schoten achter de Oranje blauw keeper. 2 keer Iwan en 2 keer Luc brachten de ruststand op 0-4. De nummer 3 was een beauty, uit een uitrap van Tom scoorde Luc met een geweldige lob.
De 2e helft werd het nog meer eenrichtingsverkeer naar het doel van Oranje Blauw, echter vlogen de ballen er nu wel in. Maar liefst 9 keer werd er gescoord Luc nog 2 keer, Iwan 2 keer, Niek 2 keer en Luca, Yanoa en Bob scoorde er ook nog 1.
Bob werd de assist koning, hij had er maar liefst 5.
Het was leuk om te zien hoe de spelers elkaar makkelijk konden vinden met vaak de bal 1 keer te raken. Zo stond men vaak na 3 passes in het 16 metergebied van Oranje blauw. Ik kan haast niet wachten op de volgende wedstrijd, gelukkig is hij al aanstaande woensdag tegen Victoria/Scd C1.