E-pupillen, E1, Groep 1 21

10 september 2014 18:30

Scheidsrechter

Ignace van Swieten

Elistha E1 leed een verdiende nederlaag tegen Arnhemse Boys.  De gasten waren fysiek sterker en voetballend hadden ze de zaakjes ook goed voor elkaar. De eerste 15 minuten kwamen we haast niet onder de druk uit en vooral dankzij een uitstekende Tijs bleven we lang op 0-0 staan. In minuut 11 was het dan toch raak en toen er 2 minuten later weer een doelpunt binnenviel, leek er een pak slaag aan te komen. In de 16e minuut ineens een doelpunt voor Elistha en de Boys waren even van slag. Begin 2e helft kwam Elistha zelfs op gelijke hoogte. Maar nadat Arnhemse Boys wederom op voorsprong kwam was het verzet gebroken. Toch weer een prima pot voetbal van ons jonge team.