ELISTHA F1 WINT 2e WEDSTRIJD IN DE COMPETITIE... :-)

Arnhemse Boys F4

F-pupillen zaterdag, F1, 3e klasse 08

21 september 2013 12:00

Dhr. M.Veenstra

Vandaag onze eerste thuis wedstrijd en niet tegen de minste tegenstander...Arnhemse Boys F4.
En ook vandaag geregeld door de nieuwe sponsor D2 "glans rijk de beste" nieuwe shirts, broekjes, sokken en trainingspakken!!

Wedstrijd ging goed van start, binnen enkele minuten stonden wij door een super schot van Senna op 1-0. Bjarne hadden wij vandaag in de voorhoede gezet en de opdracht gegeven doelpunten te maken...En BAM 2-0 door Bjarne en direct hier achteraan BAM 3-0 door onze Bjarne >>RUST<< 2e helft werd er zeer slecht gespeeld door onze jongens en meisje. Arnhemse Boys gingen meer grip krijgen op de wedstrijd en hun verdediging was 10x beter dan die van ons :-(   Bjarne maakte gelukkig halve wegen de 2e helft nog de 4-0 en tot slot  maakte onze tegen stander nog een doelpunt 4-1.

Kortom: we hebben de eerste 15 minuten leuk voetbal laten zien en de resterende minuten waren zeer slecht. Wij moeten toch echt beter op de aangegeven posities blijven spelen...Gaan we op trainen aankomende weken!!

Volgende week nieuwe ronde en nieuwe kansen :-)