F-pupillen zaterdag, F1, 3e klasse 08

14 september 2013 8:30

Wat moesten wij allemaal vroeg op, op deze regenachtige zaterdag morgen... :-(

Ondanks het chipsweer hadden onze boys en girl er erg veel zin in!!

De 1e competitie wedstrijd is een feit. We starten erg moeizaam, maar door een super 1,2 combinatie van Reno en Mauro, weet Mauro het na ca.10 minuten op 0 -1 te krijgen. Imke krijgt een kans en heeft een goed schot, maar helaas gaat de bal net naast het doel. En dan krijgen we een 1,2 combinatie tussen Senna en Daan, waar Senna de stand net voor rust op 0 -2 zet. >>RUST<<  Zo even iedereen toe gesproken en op de juiste plek gezet en nu het gas erop...Pim maakt al snel met een super schot 0 -3, Tygo die de eerste helft heeft gekeept weet vlak erna 0-4 te maken...BAM...En daar is Reno natuurlijk die wil ook even een doelpuntje mee pakken, met een mooi schot 0 -5!! De F1 van Elistha begint warm te draaien... Tygo moest nog even zijn energie kwijt vanwege de 1e helft keepen en brengt de stand op 0-6. En uit eindelijk weet onze Pim de eindstand te brengen op 0 -7...Bas heeft de 2e helft gekeept(TOPPIE) maar helaas niet veel te doen gehad.

Bjarne, Tygo, Reno, Pim, Daan, Senna, Bas, Imke en Mauro jullie hebben leuk voetbal laten zien en hopelijk zetten we deze koers verder in de competitie...

EINDSTAND: 0 -7