37'
Pim Janssen (penalty)

F-pupillen zaterdag, F1, 1e klasse 05

16 maart 2013 9:45

Elistha F1 blijft het uitstekend doen in de eerste klas. Na een overwinning en een gelijkspel werd AWC met maar liefst 1-6 verslagen.

Elistha begon sterk aan de wedstrijd en probeerde vanaf de eerste minuut de druk naar voren te zetten. In de negende minuut resulteerde dat in het eerste doelpunt. Met een lange uittrap zette Thijs Mila vrij. De spits rondde beheerst af: 0-1. Hoewel Elistha meer kansen kreeg, duurde het tot vlak voor rust alvorens de 0-2 viel. De keeper van AWC wist zich geen raad met de hoekschop van Jedidja en zag deze via zijn eigen handen in het doel belanden. Hoewel het verdedigende blok, Ayte, Kay, Jesper en Nathan weinig weg gaf, werd het nog voor rust 1-2.

Spannend werd het echter niet. Meteen na rust herhaalde MIla het huzarenstukje van Jedidja. Ook zijn hoekschop verdween via de handen van de keeper in het doel. Een lange uittrap van Thijs bereikte een paar minuten later weer Mila, die de 1-4 maakte.

Elistha bleef kansen creëren. Jedidja en Jaro slaagden er niet meer in te scoren, maar Mila maakte wel nog zijn vierde van de dag en Pim bepaalde uit een terecht gegeven strafschop de eindstand op 1-6.

De spelers van Elistha bedanken het publiek na de 1-6 overwinning.