d'Almarasweg 26
6525DW
NIJMEGEN
tel. 024-6630426

Een korte samenvatting van de wedstrijd van vanmiddag. Voetballen op dit weiland was onverantwoord en niet mogelijk. Beide ploegen kregen het op het spekgladde veld niet voor elkaar om de bal meer dan 4 keer naar de goede kleur te spelen. Uiteindelijk werd de wedstrijd beslist in minuut 37 waar Bram en Nathan de scheidsrechter de kans gaven om de bal (geheel tot ieders verbazing, ook van de Kolping spelers) op de stip te leggen. In de eerste helft wist alleen Marciano een keer dreigend in de 16 meter van Kolping te komen.
In het restant van de wedstrijd vielen er nauwelijks kansen te noteren, Elistha kwam ook na rust slechts 1 keer door, Sem kreeg de bal niet snel genoeg onder controle om er een kans van te maken.
In de laatste minuut, toen iedereen naar voren was gedirigeerd kon de gastheer vanuit de counter de 2-0 binnenlopen.