Nijerf 1
6562KW
GROESBEEK
tel. 024-3971600

Wie aan het begin van de zaterdag had voorspel dat we vanmiddag een ruime overwinning konden verwachten was waarschijnlijk voor gek verklaard. Maar uiteindelijk was er op de overwinning niets aan te merken, de hoogte was ook nog niet eens geflatteerd.
Vanaf minuut 1 nam Elistha het heft stevig in handen en met gevarieerd aanvalsspel moest de gastheer terug. Hele dikke kansen leverde het overwicht niet op maar de dreiging kwam vanaf de flanken. Zo kwam Niek 2 keer goed door op links, de eerste keer was het schotje van Mila een prooi voor de keeper, de 2e keer produceerde Niek iets wat tussen een schot en een voorzet was. Bij de eerste tegenaanval opende Treffers gelijk de score, een mislukte buitenspelval leverde een simpele tegentreffer op. Een tegenslag, want prima starten en toch op achterstand, maar Elistha liet zich niet van de wijs brengen. In deze fase een goede aanvallende rol voor Cane,  2 keer een veelbelovende pass en 1 keer zelf een kopbal naast het doel. Elistha bleef de bovenliggende partij. Silvio schoot 2 x richting doel en een omhaal van Mila ging naast, ook Sem wist iun deze fase niet te scoren. In het laatste kwartier voor rust kwamen de gastheren wat meer aan voetballen toe en middels een aantal hoekschoppen leken ze het heft in handen te nemen, een beetje onrust en wat minder loopacties, dat leek de verklaring voor het rommelige kwartier.
Na rust Elistha met het initiatief, eerst een vrije trap van Rowan waarop slecht gereageerd werd, vervolgens een schot van Angelo.
In minuut 53 een voorzet vanaf de zijkant, Treffers krijgt de bal niet goed weg en Silvio kopt de bal terug in de 16 meter, Sem pikt de bal op en schiet beheerst in de verre hoek. 1-1
Direct 2 wisssels bij Elistha en die wissels pakten bijzonder goed uit. Eerst een kans voor Carlito, maar de bal rolt niet goed mee. Vervolgens een schot van Mila over het doel na een afgeslagen corner. Dan in minuut 57 een goede loopactie van Carlito, de bal op maat van Angelo en de afronding van Noa, 1-2 voor.
Elistha bleef de baas en de kansen regen zich aanéén. Eerst een goede actie van Angelo, maar hij zag de geheel vrijstaande spits over het hoofd.In minuut 61 een corner en supporters Jopie en Elena hadden een goede tip voor de nemer. Schiet hem er maar in 1 keer in, met een beetje hulp van de onzekere keeper lukte dit ook nog ook, 1-3 dus.
Treffers kwam geen moment terug in het duel, Elistha beet fel van zich af en met de geboden ruimte wist Elistha goed raad. Schoten van Rowan (over), Noa (gepakt door de keeper) en een onzelfzuchtige actie van Sem (waar gaan voor eigen succes best geoorloofd was)
Uiteindelijk nog een counter waar Angelo vergeet over te spelen bij een overtalsituatie, Elistha reeg de kansen aanéén. In minuut 87 een panklare assist van Angelo, Carlito schoot de mooiste van de middag in de verre kruising, wedstrijd gespeeld want 1-4
Nu donderdag nog oefenen tegen Bataven 2 en dan na de carnaval op naar Mallorca voor een trainingskamp.