Alde Weteringweg 1
6573AZ
BEEK-UBBERGEN
tel. 024-6841223

Een logische nederlaag in Beek, logisch omdat de tegenstander op alle fronten beter was deze middag. Fysiek sterker, tactisch sterker en individueel meer klasse in huis. Geen rare constatering als je ziet dat er in de thuisploeg nog veel spelers lopen uit het "betaalde" tijdperk van BVC. Dat opgeteld bij de ervaring die de ploeg herbergt en het kwaliteitsverschil is verklaard. Met in de eerste helft een straffe tegenwind bleven we relatief eenvoudig in de wedstrijd, het balbezit was voor onze tegenstander maar echt grote kansen wisten ze niet te creeëren.
En bij de enige kans die ze wel uitspeelden was Ayte met zijn voeten bij de les. Des te zuurder dat we uiteindelijk toch met een 2-0 achterstand de thee opzochten. Na 41 minuten een misverstand tussen Marciano en Ryan, de counter lag direct in het netje, ook omdat Rowan vanuit het centrum verzuimde druk richting bal te geven.
Vervolgens op slag van rust een fout van Sebastiaan op de achterlijn, een simpele intikker was het gevolg.
Onze verslaggever (Max) noteerde slechts 1 aanvallend schotje voor onze ploeg voor rust.
In de pauze gewezen op het feit dat wij nu de wind in de rug zouden krijgen, dus wat meer lef tonen, meer gezonde agressie als we in de duels konden komen en geluk zoeken door met de wind mee wat vaker te schieten.
Alle goede bedoelingen konden al de koelkast in na 12 minuten spelen. Binnen 1 minuut kregen we 2 tegendoelpunten, hier was 2 keer een rol weggelegd voor de zeer ongelukkig spelende Sebastiaan. 4-0 achter en een grotere afstraffing leek in de maak, dit omdat er (ook al in de rust) weinig vertrouwen in de ploeg zat.
De wedstrijd kabbelde voort en via Angelo, na goed doorzetten van Niek, scoorden we nog. Even leken we nog door te drukken, maar nadat een bal van Ryan onderkant lat weer het veld in sprong was het verder wel gespeeld.