Prima overwinning voor ons eerste elftal.

De Pas 5
6662BK
ELST GLD
tel. 0481-371879

Een ruime overwinning tegen de gasten uit Nijmegen. Ook de uitwedstrijd werd gewonnen tegende middenmoter. Nu was vooral het eerste half uur erg goed, de tegenstander kreeg totaal geen grip op de lopende mensen. En omdat we van achteruit telkens de vrije man konden bereiken konden we vanuit die linie naar hartelust de lopende mensen wegsteken. Het leverde na 16 minuten spelen een 2-0 voorsprong op, 2 x haalde Angelo de trekker over. (Sem gaf bij de 1-0 de assist)
Na het half uur zakte het tempo wat weg, gingen we slordig om met het balbezit en maakten we verkeerde keuzes. De tegenstander help je op die manier in het zadel en een Frank de Boertje van Marciano leverde de enige kans van OB op, gelukkig was Ayte bij de les en zo gingen we met 2-0 de rust in.
Na rust al vrij snel een trainingsboek doelpunt van Mila (assist Angelo) maar een onnodig weggegeven penalty gaf de tegenstander hoop. Gelukkig kon de marge snel worden hersteld door een doelpunt van Carlito, wederom op assist van Sem.
Elistha kreeg weer een onnodige strafschop tegen na vasthouden bij een hoekschop, ook nu werd de marge al snel weer hersteld. Mila schoot bijna op identieke wijze zijn 2e van de middag binnen, assist ditmaal van Carlito.
De wedstrijd werd verder zonder al te veel kansen voor of tegen uitgespeeld.