De Pas 5
6662BK
ELST GLD
tel. 0481-371879

Buiten de niet verdiende nederlaag, ook nu weer in de eindfase van de wedstrijd, is het blessureleed inmiddels niet meer te overzien.
Van de 18 selectiespelers waarmee we dit seizoen zijn gestart zijn er inmiddels 9 min of meer langdurige blessuregevallen te noteren.
Zo vielen vandaag Marciano, Carlito en Max uit en het lijkt erop dat die jongens enkele weken/maanden uit de roulatie zijn.
Daarbij opgeteld de langdurige blessuregevallen, Rowan, Sebastiaan, Jurre en Jordi, samen met de hopelijk iets sneller terugkerende Noa en Cane en de boel is gehalveerd. Vandaag gestart met Timo vanuit de A en Nathan vanuit het 2e elftal.
De wedstrijd, tegen de kampioenskandidaat uit Groesbeek, verliep lange tijd gelijkop. Elistha maakte het de gasten lastig om op te bouwen en in de omschakeling bleek de tegenstander kwetsbaar. De eerste 2 gevaarlijke momenten waren wel voor de gasten, maar de eerste counter was het gelijk raak. Via Bram Hendriks kwamen we na 15 minuten op voorsprong 1-0
We bleven goed spelen en het was dan ook zuur dat de 1-1 een onnodig weggegeven goal betrof, teveel risico in de opbouw, een slordige pass van Ayte en een eenvoudige prooi voor de spits van Treffers.
Met 1-1 de rust in en gewoon prima spelend, de sfeer in de kleedkamer was opperbest. Ook na rust een goede wedstrijd van Elistha zijde en een hernieuwde voorsprong na een schot van buiten de zestien, doelpunt Silvio.
Uit een hoekschop kregen we de 2-2 tegen, daar hadden we meer kunnen doen. In de laatste fase van de wedstrijd kregen we het deksel op de neus, naief verdedigen zette de deur richting onze 16 meter open. De 2-3 viel in een fase waarin de gasten flink mopperend op elkaar rond liepen. Dat was de verdienste van onze ploeg.
Van een echt slotoffensief kwam het niet meer, mede doordat we voor de 2e week op rij met 10 man moesten eindigen.  We kregen nog wel een kans op de gelijkmaker, een prima actie van de debuterende Cas Stevens op links en de voorzet kon net niet worden binnengelopen door Sem. Uiteindelijk moesten we vlak voor tijd nog een vierde goal slikken. Twee wedstrijden op rij meer verdiend maar niet gekregen.
Zoals in het begin al aangegeven, meer schade opgelopen door alle blessures. Maar dat geeft wel kansen voor jonge talenten om aan te sluiten bij het toch al jonge team.