Suikerbergseweg 6
6604AE
WIJCHEN
tel. 024-6415071

In de uitwedstrijd in Wijchen speelde ons team een prima gedisciplineerde wedstrijd. Des te jammerder was het dat de gastheren er in de slotfase alsnog met de winst van door gingen. Elistha speelde een prima eerste helft en ondanks een redelijk vroege achterstand, na 14 minuten werd een cornervariant binnengeschoten, bleef Elistha goed partij geven. De achterstand was op dat moment zuur, want de scheids had goed en wel voor het begin gefloten en verzuimde een strafschop toe te kennen toen Noa, in de zestien meter, van achteren onderuit werd gelopen. Na de achterstand bleef Elistha de tegenstander ver van de goal afhouden en buiten wat slordigheden in balbezit, kon Elistha ook voetballend prima mee. Het leverde Marciano een niet te missen kans op. Maar ook niet te missen kansen gaan er wel eens niet in, zo ook deze bal. Niet hard genoeg geraakt kon de bal nog op de doellijn worden weggewerkt. Ayte moest nog een keer handelend optreden bij een schot van afstand voordat we vlak voor de rust op gelijke hoogte kwamen. Druk op de achterhoede van Woezik leverde een foute terugspeelbal op, Marciano kon 1 op 1 met de keeper maar bleef goed oog houden voor de meesprintende Sem. Balletje breed en binnen lopen.
Na de thee iets meer druk van Woezik maar zonder al teveel kansen bleven we redelijk eenvoudig overeind, zelf gevaarlijk eruit komen deden we nog maar mondjesmaat. Toch leek het er lang op dat we met een punt naar huis konden gaan. In de slotfase lieten we ons toch verrassen bij een vrije trap, geen goede organisatie en niet meedogenloos genoeg in de zestien meter. De bal werd uiteindelijkin de korte hoek binnen geschoten. Met een man minder, nadat we al 5 keer hadden gewisseld ( 4 noodgedwongen wissels in deze wedstrijd) viel Noa uit met een hersenschudding, gingen we op zoek naar de gelijkmaker. En dan krijg je altijd een kansje, in ons geval een kans. Bij een vrije trap kopte Nathan op doel maar de bal werd van de lijn gehaald. De afvallende bal werd eenvoudig verspeeld en de counter die erop volgde was uiteindelijk dodelijk 3-1
Bij aanvang wedstrijd was de gemiddelde leeftijd 19,55, dat was aan het einde van de wedstrijd nog maar 18,55.
Leuk om te vermelden, het officiele debuut van Mauro Poelman.
Een veredeld jeugdteam, maar wel een team waar muziek in zit. Wellciht moeten we een paar jaartjes geduld hebben en veel leren in deze competitie. Met het vertoonde spel van deze wedstrijd kunnen we in ieder geval met vertrouwen vooruit kijken.