De Pas 5
6662BK
ELST GLD
tel. 0481-371879

6-6 was uiteindelijk de einduitslag van deze knotsgekke wedstrijd tegen Beuningse Boys. Knotsgek want we wisten geen moment de nummerieke meerderheid te benutten. Al na 7 minuten gaf de scheidsrechter een rode kaart aan en van de spalers van de gasten. Zonder tegenstribbelen liep de speler van het veld, hij had zich verbaal laten gaan na balverlies.
Elistha had het lastig om de man meer goed uit te spelen en bij veelal lange ballen van het tiental uit Beuningen was de rolverdeling te lang onduidelijk waardoor de gasten nog regelmatig voor gevaar konden zorgen.
Toch was het Elistha die als eerste kon juichen , eerst scoorde Noa en later vond Mila het net, wedstrijd gelopen zou je denken. Toch lieten we Beuningen in leven en vlak vor rust strafte de spits een foute inschatting langs de zijlijn genadeloos af.
Snel na rust weer de voorspronge verdubbeld, ditmaal een solo van Carlito, bij de afronding kwam wat geluk kijken maar daar maalde niemand om. En dan gebeurde er iets wat ons dit seizoen heel vaak is overkomen. Snel na het maken van een doelpunt krijgen we aan de andere kant direct een treffer tegen, het zou ons vandaag ook weer 2 maal overkomen. Mila kopte ons weer naar een voorsprong van 2 doelpunten maar een onnodige penalty bracht de tegenstander weer terug in de wedstrijd.
na 21 minuten kwam de tegenstander zelfs langszij en met de 2e van Noa leken we het toch weer in handen te krijgen. Maar we lieten teveel steken vallen en we bleken verlamd door de angst. Angst is een slechte raadgever, de tegenstander maakte dankbaar gebruik van onze onzekerheden en kwamen niet alleen terug in de wedstrijd maar zelfs nog op voorsprong.
Dat Ryan vervolgens nog de gelijkmaker binnenliep in blessuretijd kon het chagrijn niet wegnemen.