Vondellaan 117 119
6824NC
ARNHEM
tel. 026-4450717

Een 5-2 nederlaag uit bij de Paasberg, de uitslag doet vermoeden een uitgemaakt zaak, maar het spelbeeld gaf wat anders aan.
In de beginfase was het de thuisploeg die de lakens uitdeelde, in die eerste 15 minuten hadden ze waarschijnlijk de wedstrijd al kunnen beslissen. Maar het stond op dat moment pas 1-0 (balverlies en 2 passes later een goal) en dan zit je nog gewoon in de wedstrijd. Dat de 2-0 niet viel was te danken aan wat geluk (kansen gemist door Paasberg zelf) maar toch zeker ook aan de onverzetterlijkheid van ons team. Maar zelf voetballen zat er in deze fase niet in, terwijl er al wel ruimte en tijd genoeg voor was. Veel verkeerde keuzes aan de bal, breed ipv diep en terug ipv opendraaien, in de eerste fase kwamen we maar moeilijk van onze helft af.
Na dat eerste kwartier langzaam wat speldenprikjes van onze ploeg en zowaar dden aantal kansen op een kans rond de zesteinmeter van de gastheren uit Arnhem. Na 20 minuten zelfs de 1-1, Cane liep een aangesneden corner van Noa binnen. Elistha was vanaf dat moment redelijk gelijkwaardig. Meer balbezit voor Paasberg maar daar werden niet veel kansen meer uitgehaald en wat meer rust en voetbal vooruit bij Elistha. Dat leverde ook weer wat mogelijkheden op, een kaatsje net te hard of een voorzet net niet goed, het liep op niets uit.
De grootste kans voor Carlito die 1 op 1 met de keeper kwam te staan, de keeper won dit duel.
Na rust al snel een domper, terwijl de ruimte vooruit lag toch terugdraaien richting tegenstander, de bal in de drukke as en slordig balverlies leidde de 2-1 in. Dan begin je niet lekker aan de 2e helft.
Toch was er in die fase voetballend sprake van gelijkwaardigheid, Elistha kreeg over de rechterkant een aantal keren de mogelijkheid  om gevaarlijk door te komen, de eindpass was dan echter niet goed genoeg.
Aan de andere kant een opbouwfout, en vanuit de inworp een slechte dekking en de wedstrijd was beslist, overigens wel enorm knap ingeschoten door de spits.
Als dan vervolgens de 4-1 ook een cadeautje is dan zakt de moed een ieder in de schoenen, en toch bleven we vanuit onze taken prima tegenspel geven. Maar de kansjes en kansen waren niet aan ons besteed.
De 5-1 viel uit een counter en voor de statistieken kon Silvio zijn eerste doelpunt in het eerste elftal laten noteren.

Qua veldspel bij vlagen tevreden, maar de manier waarop we de goals weggeven uitermate frustrerend.