SV Harskamp 1

3 - 2

Elistha 1

28 augustus 2021 15:00

De waarheid ligt altijd in het midden, was het een slechte dag van ons of een erg goede dag van de tegenstander. De start was in ieder geval erg matig, binnen de eerste 7 minuten leden we 8 keer onnodig balverlies. Slordige passes, weinig beweging en een totaal gebrek aan concentratie. Die slechte start zijn we eigenlijk geen enkel moment meer te boven gekomen, de onrust nam alleen maar toe. Ook de totaal onverdiende voorsprong, na een afstandschot van Pablo bracht geen vertrouwen. De rust werd nog met een 1-0 voorsprong gehaald maar direct na de thee stelde de thuisploeg orde op zaken. In de slotfase kregen we nog een cadeautje en daar wist Jurre wel raad mee. De eerste nederlaag van het seizoen en voldoende huiswerk voor trainers en spelers.