Ooigraaf 2
6641TZ
BEUNINGEN GLD
tel. 024-6772270

De teleurstelling zat hem vooral in het feit dat het vertoonde spel ondermaats was. We kregen lange tijd geen energie in de wedstrijd, namen niet of nauwelijks initiatief en kwamen zelfs niet in de duels. Gevolg was dan ook een eenzijdige eerste helft waarbij de gastheren het betere van het spel hadden. Toch was de eerste kans voor Elistha, Noa opende op Angelo en de back zat volledig mis, Angelo kon door richting keeper en schoot buitenkant paal. De eerste kans van Beuningen viel na 15 minuten te noteren, een schotkans vanaf 16 meter na een foutje van Jord. Gelukkig geen goal, direct aan de andere kant een juichmoment voor Elistha, maar de goal van Angelo werd afgekeurd vanwege buitenspel. Beuningen nam na deze fase het heft stevig in handen en kreeg kansen, eerst was Jericho eenvoudig gezien in een duel aan de zijlijn, Jord kneep nog net op tijd naar binnen. Vervolgens scoorde Beuningen maar hier had onze grensrechter John buitenspel gezien, de scheidsrechter nam het signaal over.
Elistha was erg slordig en onrustig in balbezit, we kregen het niet voor elkaar om de bal rustig rond te spelen, er waren teveel mensen die de bal liever niet hadden. In het laatste kwartier voor rust kreeg Beuningen nog 4 mogelijkheden, een schot vanaf rand 16 meter, een kopbal van binnen de 16 meter. Een schot nadat Polly de bal inleverde en even later nog een geweldige redding van diezelfde Polly bij een scrimmage in de 16.
Na de thee weer de eerste kans voor Elistha, Noa zag de diepgaande Jurre vertrekken en diens kopbal zeilde net naast.
Daarna een geweldige flater van diezelfde Jurre in de aanname, de bal sprong weg van zijn buitenkant schoen en de kans die daarop volgde werd koel binnen geschoten. 2 minuten later een kans via een actie van Carlito, zijn voorzet werd niet binnengelopen helaas. Aan de andere kant direct daaropvolgend de 2-0, te makkelijk liet Rowan zich passeren op de achterlijn en voor de goal liet Jord zich gebruiken als hefmechanisme, van dicht bij schoot de aanvaller binnen.
Slecht gestart aan de 2e helft dus, maar binnen 3 minten kwamen we toch terug in de wedstrijd, Carlito schoot na een goede actie hoog in het doel en daarmee de 2-1 binnen. De thuisclub kreeg het vanaf dat moment lastiger en Elistha kreeg, mede door de 2 invallers wat meer energie.
Na een goede voorzet van Max was Carlito weer gevaarlijk in minuut 60. Waar de druk van Elistha toenam gaven we natuurlijk aan de andere kant wat meer ruimte weg, Eerst moest Silvio aan de noodrem hangen bij een counter van Beuningen, het koste hem geel. Eeven later een counter en een kans voor Beuningen. In de 70 ste minuut leek Beuningen de wedstrijd in het slot te gooien maar John stak daar wederom zijn stokje voor.
Rond minuut 80 twee kansjes voor Elistha, eerst een actie van Angelo en even later weer een kans voor Carlito, die voor rust onzichtbaar was maar in de tweede helft ongrijpbaar. In minuut 90 schampte een schot van Angelo nog de lat maar het bleef bij 2-1.