Laatste oefenwedstrijd winnend afgesloten, vandaag een debuut voor Nick Cornelissen.

Marcel Veenstra

Door de ogen van Tijn, aangepaste versie.

21-09-21 21:55 - Tijn Wiersma: Elistha - Victoria afferden

Vroeg drukzetten van de tegenstander

6, na goed drukzetten een kans van jurre, 100% kans op de keeper geschoten (half hoog) Verre hoek lag open.

7, onrustige beginfase met slordig balverlies

10, goeie opbouw waarna een goede steekbal volgde, grens vlagde jurre af terwijl Silvio alleen op de keeper af kon.

12, zoals eerder vermeld vroeg drukzetten dit mede dankzij het systeem wat ze spelen.

14, na een goeie voorzet van Rowan Leenders kopt jurre Cluitmans goed binnen. 1-0

15, na slorigheden kansen voor de tegenstander

20, Noa Hendriks rustige opbouw waarna een goeie lange bal over de verdediging komt en Jurre Cluitmans een afgemeten voorzet geeft waardoor Jamiro Raja-Boean achter standbeen binnenwerkt. 2-0

21, miscommunicatie vanaf de aftrap waardoor de 2-1 valt.

23, tegenstander sterk in standaardsituaties, veel lengte in de ploeg.

24, mooie aanval van achteruit over meerdere schijven, helaas ontbrak het aantal de afronding.

32, slimme overtreding op t middenveld om de uitbraak eruit te halen.

35, goeie snelle aanval na de opening van Cane op Jord die snel Jurre de diepte in stuurt.

39, in balbezit het veld te groot, verdediging blijft hangen.

40, goeie coaching van Rowan om druk te houden op de bal, hoewel we de bal van onze helft krijgen word er niet geluisterd door een aantal.

43, slordig balverlies van Pablo op het middenveld, Cane hersteld goed voordat het gevaarlijk word.

We gaan rusten met 2-1

Kaj voor Silvio
Carlito voor jurre
Angelo voor Jamiro

47, lange bal op carlito die hem goed meeneemt uit de lucht, helaas komt de voorzet niet aan.

50, 2-2 uit een corner. Zoals in de eerste helft aangegeven, zeer sterk in de lucht.

52, Angelo staat niet goed gepositioneerd, zijn back klapt eroverheen.

53, Pablo na balverlies koppie laten hangen op het middenveld en schakelt niet mee om.

54, goede versnelling van Carlito na een 1 op 1 met een afgemeten voorzet op Angelo, grote kans maar naast gekopt.

57, op de 16 naar binnen gesneden door Carlito, schot gaat langs de verkeerde kant van de paal.

60, actie langs de zijlijn van Angelo, voorzet gaat over de goal

61, wissel, Stefan (k) voor Ayte (k)

62, cross van Carlito op Angelo, aanname was goed maar aan de afronding ontbrak het. Geen kracht en richting achter de bal gekregen.

63, 3-2 Mila Hendriks met treffer vanaf 35 meter. Goed druk gezet op de opbouw van Victoria, fout afgestraft met schot van afstand.

Mooi om te vermelden, eerste doelpunt van Mila in het 1e.

65, grote kans Victoria, na een voorzet word er overgekopt.

65, wissel, debuut van Nick Cornelissen (16) hij komt erin voor Pablo.

67, Elistha gaat te vroeg opzoek naar de eindpass, meer rust in het spel brengen.

68, opbouw van de tegenstander heel slordig, hier ligt een kans voor Elistha om ze pijn te doen.

73, grote kans van Max nadat Mila de opbouw goed verstoord. Max schiet vanaf 11 meter ver naast.

80, wissels, Silvio voor Jord en Jamiro voor Mila.

Laatste minuten valt de wedstrijd een beetje dood, weinig kansen meer. Nu zaak om de wedstrijd uit te voetballen.

84, wissel, Pablo voor Noa

85, goede aanval vanaf rechts die op links word geopend, te snel word de actie naar binnen gemaakt.

In de slotfase komen we 1 op 1 achterin wat niet mag met deze 3-2 voorsprong, meer op de restverdediging letten

Afgelopen 3-2 winst