93'
... (intikker)

Groep 2 19

5 september 2020 15:30

Elistha kan prima niveau eerste helft niet volhouden na de thee. De tegenstander schakelde een tandje bij, kwam scherp uit de kleedkamer en binnen 4 minuten lagen er twee ballen achter Jordi. Daarna dreigde een grotere afstraffing en bleef de teller uiteindelijk steken bij 1-5.

Jammer want ook na rust speelden we nog een aantal prima mogelijkheden uit. Het goede gevoel van de eerste helft is iets wat we mee kunnen nemen naar de komende wedstrijden. Want in de eerste helft was de opbouw prima verzorgd, creërden we aardige kansen en hadden we de boel organisatorisch op orde. Dat dit veel energie had gekost was in de rust al wel merkbaar. Maar zo hoor je wel je wedstrijden te spelen, volle bak en als team.