... (e.d.)
Assist: Niek Stevens

E-pupillen zaterdag, E2, 2e klasse 10

10 mei 2014 8:30

De laatste wedstrijd van de seizoenshelft, in de najaarscomp was het de kampioenswedstrijd tegen de Bataven in de 3e klasse. Destijds hielden de ploegen elkaar in evenwicht en was de uitslag 1-1
Nu een wedstrijd in de 2e klasse om de spreekwoordelijke eer, en een overtuigende overwinning voor Elistha. Bataven begon sterk met goed spel en kwam op voorsprong, maar nog in dezelfde minuut kwam de E2 weer op gelijke hoogte. Bataven bleek kwetsbaar achterin en door goed door te dekken hielden we de gastheer ver van het doel. Van de afstandschoten hadden we weinig te duchten. Toch kwam de Bataven wederom op voorsprong, Elistha toonde veerkracht en wist nog voor rust de achterstand om te zetten in een voorsprong.
Na de thee een bliksemstart en een 4-2 voorsprong, die kwam verder nimmer meer in gevaar. Elistha bleef scherp en speelde als een team, we wisten zelfs de voorsprong verder uit te bouwen. Vol trots stapten de mannen van het veld, met het hoofd omhoog en de borst vooruit. Een prima afsluiting van een leerzaam jaar.