34'

E-pupillen zaterdag, E2, 3e klasse 11

5 oktober 2013 10:00

Jordy Lozekoot

Elistha heeft zijn ongeslagen status met enige moeite vast weten te houden. Elistha was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij maar wist vooral voor rust het net maar moeizaam te vinden.
Na 3 minuten zette Mila met een steekbal Jedidja alleen voor de keeper, de bal verdween via de verkeerde kant van het veld naast. Aan de andere kant leverde de eerste kans wel direct een doelpunt op en Elistha moest in de achtervolging.
Onzorgvuldig was de afwerking, vaak was het schot te gehaast, en anders was daar altijd weer de prima keeper van DVOL.
Zo redde de keeper op inzetten van Milan en Tomas en een prima steekbal van Ayte kon niet door Jedidja tot doelpunt worden gepromoveerd.
Na 18 minuten viel de gelijkmaker dan toch, Jesper won een duel en klapte direct over zijn tegenstander heen om vervolgens de keeper kansloos te laten. 1 minuut later weer eenzelfde soort actie van Jesper, ditmaal slechts een corner. De corner van Jedidja kon bij de 2e paal door Mila worden binnen gekopt. Vlak voor de rust verslapte Elistha weer en nadat Tijs eerst nog redding had kunnen brengen was het in de blessuretijd van de 1e helft toch raak voor de gasten.
In de 2e helft al snel een prima pass van Nathan op Mila die beheerst zijn 2e van de dag binnenschoot. Ayte kreeg al snel een kans om in de counter te scoren, helaas ging zijn inzet net naast. na 34 minuten kon Mila zijn kompaan voorin bedienen en Jedidja bracht de stand op 4-2. Na deze slag kwam de zege niet meer in gevaar en met een beetje meer geluk had Ayte nog een vrije trap binnen geschoten, nu kwam de bal op de lat. Het laatste wapenfeit kwam op naam van Mila die achterin een bal veroverde en na een solo nog de keeper op zijn weg vond. Me 12 uit 4 staat we nu alleen op kop.