E-pupillen zaterdag, E2, 3e klasse 11

28 september 2013 8:30

Ruim voldoende

Een zwaarbevochten overwinning voor de E2 uit bij OSC.
Ook de gastheren uit Oosterhout hadden de eerste 2 wedstrijden gewonnen, het beloofde een lastige ochtend te worden.
Elistha had de slaap het best uit, binnen 2 minuten had Jedidja plots een vrije doortocht en hij knalde de 0-1 keihard binnen. In het verdere verloop van de eerste helft moest Elistha steeds verder terug en nadat een foutje aan onze kant de gelijkmaker opleverde waren we toch maar mooi even van slag. De gelijkmaker viel in minuut 8 en weer een minuut later stond na balverlies de 2-1 op de borden. Elistha kwam voor rust die klap voetballend niet meer te boven en de geweldig keepende Tijs kreeg tot 2 keer toe hulp van het aluminium. Vlak na de rust een open veld voor Nathan, hij stak met grote passen over en scoorde de 2-2
In de tweede helft gelukkig weer een beter Elistha, al bleven grote kansen verder uit.
Enorm blij waren we dus ook toen OSC nog eens de lat raakte en wij aan de andere kant toch nog op 2-3 kwamen, een prima steekpass  van Jesper die door Ayte knap kon worden aangenomen en binnengeschoten. Elistha trok vervolgens de overwinning over de streep en is dus met 9 uit 3 prima gestart.