38'
40'

E-pupillen, E2, Groep 13 12

7 september 2013 9:45

Elistha E2 heeft geheel onnodig verloren van onze buren. In een erop of eronder wedstrijd in de beker was het al snel duidelijk dat de twee ploegen aan elkaar gewaagd waren. Al in de eerste minuut raakte Mila namens Elistha de paal toen de bal uit een corner voor zijn voeten kwam. Spero schoot in minuut 3 een bal op de lat boven Tijs.
Fysiek was Spero een jaartje verder en dat was in de felheid en in de duelkracht te merken. Na 5 minuten kwam Spero op voorsprong, bij een corner lieten we ons afbluffen en een groen mannetje kon vrij inschieten. In de 9e minuut verdubbelde Spero zelfs de score nadat we de bal achterin niet goed weg konden werken.
Elistha ging op zoek naar de aansluitingtreffer en dacht die te maken in de 10e minuut, helaas raakte Jedidja de verkeerde kant van de paal.
Na 11 minuten was het toch raak, Mila wist de rebound die de keeper weggaf te verzilveren met zijn linkervoet. Elistha bleef op zoek gaan naar meer en in de 19e minuut wist Jesper een mooie solo af te ronden en zo stond het weer 2-2 bij de rust.
Na rust de eerste grote kans voor Kay, zijn solo was een prooi voor de goede Spero keeper. Spero kwam nauwelijks in de buurt van Tijs maar binnen 2 minuten was de wedstrijd toch in het voordeel van de gastheren beslist, eerst stonden we met het hele team op een kluitje en glipte er 1 speler van Spero doorheen, we waren direct van slag want nog in dezelfde minuut moest Tijs handelend optreden, de aanval daarop inmiddels in minuut 39 was het toch raak voor Spero en stond er ineens 4-2 op het scorebord. Een slotoffensief kwam er na de prachtige goal van Milan, zo'n 5 minuten voor tijd knalde hij een bal in de verre hoek, maar verder kwamen we helaas niet.